• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 
 

WelcomeKolegji "Biznesi" nga viti akademik 2005/06, ka hapur dyert e dijës dhe shkencës për të gjithë të interesuarit jo vetëm nga Kosova por edhe nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe shtetet e rajonit që dëshirojnë të kenë diplomë universitare me vlera akademike dhe të bazuar në dijen dhe shkencën bashkëkohore.

More ...

Kolegji Biznesi organizon Konferencë Shkencore


Kolegji “BIZNESI” Prishtinë, më datën 25.10.2019, organizon
KONFERENCË SHKENCORE
Me temë: “Marrëdhënia dhe ndërveprimi midis Zhvillimit ekonomik dhe Menaxhimit të emergjencave”


More ...

Kolegji BIZNESI përuron tri vepra universitare


Sot, më 27.12.2018 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, Kolegji Biznesi me seli në Prishtinë ka përuruar tri vepra shkencore nën autorësinë e profesorëve të Kolegjit Biznesi.


More ...

12...E Fundit